Samarbeidspartnere

Siden oppstart av Fleischer Finans i 2013 har selskapet i stor grad fokusert på å jobbe sammen med selskaper som selger utstyr og software til bedriftskunder. Ved hjelp av Fleischer Finans sine tjenester kan samarbeidspartnerne våre tilby leiefinansiering til kundene sine. 

Hvordan fungerer det?

  • Ved hjelp av våre bankpartnere får samarbeidspartnerne våre oppgjør og likviditet for hele kontrakten(salget) med en gang. Kontraktslengden er vanligvis tre år for SW avtaler og fem år for maskiner og annet utstyr.
  • Kundene til samarbeidspartnerne våre kan velge mellom månedlig, kvartalsvis, halvårlig og årlig betaling.

Strategiske fordeler for Fleischer Finans sine samarbeidspartnere 

  • Når ut til en større kundegruppe, som igjen øker salget.
  • Bedre likviditet, som er spesielt gunstig for selskaper i vekst, som trenger den tilgjengelige kapitalen til å vokse.
  • Effektivisering ved å outsource de finansielle tjenestene, så bedriften kan fokusere på sin kjernekompetanse.
  • Løfter den finansielle kompetansen som leverandør eller forhandler.
  • Tettere bånd med kundene, som gir mulighet til økt gjensalg og mersalg.
  • Ryddige prosesser. Vi skal alltid være tilgjengelig. 

Fleischer Finans er opptatt av å forstå din bedrift, din bransje og dine kunder, for å tilby de beste finansielle tjenestene. Dette gjør at vi skaper sterke relasjoner med samarbeidspartnerne våre, der vi har et stort fokus på oppfølging og kommunikasjon.

Myhrvold-Gruppen har levert maskiner og utstyr til matvarebransjen i flere generasjoner. Selskapet ble etablert i 1909 og er i Norge, Svergie og Danmark. Myhrvold-Gruppen har ca. 120 ansatte og representerer flere ledende produsenter i bransjen.

Funn er et av de største IT-selskapene i Nord-Norge, med mer enn 1300 kunder. Selskapet leverer framtidsrettede og helstøpte løsninger med fokus på kost/nytte som gir gode brukeropplevelser og et bekymringsfritt forhold til IT. Funn ble etablert i Narvik i 1989, og har i dag rundt 80 medarbeidere.

Crayon er ekspert i å levere programvare og konsulenttjenester til virksomheter med komplekse IT-behov. Selskapet har om lag 1500 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer over hele verden.

NetNordic bygger og leverer IT-løsninger for fremtiden. Ved å bruke markedsledende teknologi og høyt sertifiserte IT-konsulenter, hjelper vi deg å nå dine forretningsmål!

Procano leverer IT-tjenester til små og mellomstore bedrifter, med personlig service og support. Idéen bak vår filosofi er å levere tjenester og drift så kostnadseffektivt og sikkert som mulig. Ved å plassere din IT hos oss, tar vi fullt ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av din IT-plattform, dette gir deg mulighet til å fokusere på egen kjernevirksomhet.

CatalystOne Solutions er et raskt voksende SaaS-selskap med over 200 ansatte. Selskapet ser på seg selv som mer enn en software-leverandør – en partner som jobber tett med kundene for å sikre at de lykkes og får maksimalt utbytte av sitt CatalystOne HR-system.

Gastronaut AS er et agenturfirma med eksklusive avtaler på noen av de beste produktene til storkjøkken og servering. Gastronaut leverer utstyr til blant annet hotellbransjen, flere av landets beste restauranter og profesjonelle kokker. 

Orange Cyberdefense er cybersikkerhetseksperten i Orange Group. Som Europas ledende tilbyder av sikkerhetstjenester er målet deres å bygge et tryggere digitalt samfunn. I Norge har Orange Cyberdefense kontor på Lysaker utenfor Oslo.

d|rig er en europeisk aktør innenfor ombruk av IKT utstyr. d|rig tar ansvar for hele verdikjeden med profesjonelle løsninger for ombruk, gjenvinning og sikker sletting av informasjon. Ved hjelp av d|rig sine tjenester kan Fleischer Finans tilby kundene våres et miljøvennlig og trygt tilbakekjøp av IT-utstyret etter endt leieperiode. 

Nofence er et system for digital inngjerding av beitedyr som gjør det enkelt å gi dyrene tilgang til gode og varierte bei

HOLMRIS FORMFUNK tilbyr gode, funksjonelle og ergonomiske møbler til arbeidsplasser.

Eleiko Sport AS leverer Eleiko-treningsutstyr til treningssentre og andre selskaper. 

Hovedbankpartnere

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Den 2. januar 2009 endret vi navn til Ikano Bank da vi slo sammen våre nordiske enheter til ett selskap med felles identitet. Ikano Bank har hovedkontor i Malmø i Sør-Sverige. 

Nordea Finance Equipment AS er Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing og factoring.  Nordea Finance Equipment AS er representert i Norge, Sverige og Danmark, hvorav den norske delen er den klart største.

Referanser

"Myhrvold-Gruppen leverer nøkkelferdige prosjekter og maskiner til storkjøkkenbransjen, matindustrien og dagligvarekjedene, med en årlig omsetning på 500 mill. Vi er meget godt tilfreds med samarbeidet med Fleischer Finans grunnet selskapets sterke evne til å sette seg inn i våre kunders finansielle behov og tilby tilpassede løsninger når det gjelder leasing-finansiering. Vi vil også fremheve selskapets høye servicegrad når det gjelder gjennomføring og informasjonsflyt i arbeidsprosessen."
Toralf Wiik Østli, CEO Myhrvold-Gruppen
"House of Control er et SaaS (Software as a service) selskap som hjelper bedrifter med å få kontroll på avtalene og eiendelen sine. Fra 2013 til 2020 samarbeidet vi med Fleischer Finans for å finansiere den høye omsetningsveksten vår. I denne perioden gjorde vi totalt over 300 avtaler sammen. Fleischer Finans sine tjenester gjorde det mulig for oss å tilby kvartalsvis betaling til kundene våre, men likevel få oppgjør for hele SW-kontrakten (3 år) med engang. Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi hadde med Fleischer Finans, der jeg vil trekke frem selskapets gode samarbeidsevner og profesjonalitet i salgsprosessen."
Lasse Sten, CEO and Co-founder House of Control Group

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du noen spørsmål om noe utenfor det som står her, så tar du bare kontakt med oss.