Fleischer Finans

Fleischer Finans er en del av Holst & Fleischer AS, et familieselskap som ble etablert i 1855. I dag er det Martin Fleischer som er daglig leder og salgssjef i selskapet. Martin tok over driften av selskapet høsten 2008, og ble med det femte generasjon Fleischer i Holst & Fleischer AS. 

I 2013 ble Fleischer Finans opprettet. Med Martin sin lange fartstid innen finans var det naturlig å starte opp en finansavdeling i selskapet. Siden den gang har Fleischer Finans fått et godt fotfeste i finanssektoren, med sitt fokus på leiefinansiering av IT utstyr, storkjøkkenløsninger og industrielt produksjonsutstyr.

Martin Fleischer

martin@fleischerfinans.no | Tlf: 982 35 820

Martin Fleischer er salgssjefen i Fleischer Finans, og er ansvarlig for den daglige driften av Holst og Fleischer AS. Martin har en lang erfaring fra finansbransjen, hvor han har blant annet jobbet 12 år i 3stepIT. Martin sitt store fokus på kommunikasjon, engasjement og oppfølging av partnere og kunder, har gjort at flere og flere bedrifter benytter seg av Fleischer Finans sine tjenester når de trenger hjelp med finansiering.

Henrik Monsen

post@fleischerfinans.no | Tlf: 920 44 009

Henrik Monsen har jobbet i Fleischer systemet siden 2012. Henrik har over 20 års bakgrunn fra IT og markedsføring. Henriks hovedoppgave er å drive den daglige driften av Holst & Fleischer, samt konsultere Fleischer Finans innen IT og markedsføring. 

Peder Bache-Mathisen

peder@fleischerfinans.no | Tlf: 900 65 274

Peder Bache-Mathisen startet i Fleischer Finans i januar 2019, og har siden den gang vært til god hjelp for profesjonaliseringen av Fleischer Finans. Peder har en lang bakgrunn fra militæret, der han blant annet har fullført Hærens Befalskolen. I tillegg har Peder en bachelor fra Høyskolen i Kristiania i Innovasjon og forretningsutvikling. 

Thomas Fleischer

post@fleischerfinans.no | Tlf: 982 35 820

Thomas Fleischer har jobbet utrolige 52 år i Holst og Fleischer AS. De siste årene har Thomas gått ned på arbeidsmengden i selskapet, men han stiller alltid opp når det er behov for det. Resten av teamet i Fleischer Finans setter veldig pris på hjelpen vi får fra denne svært erfarne mannen.

Erling Moseby

erling@fleischerfinans.no  | Tlf: 478 96 782

Erling Moseby jobber deltid i Fleischer Finans ved siden av siviløkonomistudiet på Handelshøyskolen BI. Erling bidrar på flere forskjellige områder, og hjelper til der det trengs. Tidligere har Erling satset fullt på langrenn og terrengsykkel, men han ser han fortsatt må holde treningsmengden oppe for å holde sjefen bak seg i skiløypa. 

Thomas Fleischer Bergene

post@fleischerfinans.no | Tlf: 901 43 596

Thomas, bedre kjent som Lille-Thos, startet å jobbe i Fleischer Finans som trainee høsten 2020. Thomas har hatt et jobbår mellom videregåendeskole og høyere utdannelse. For Fleischer Finans har Thomas vært et bra tilskudd for resten av teamet, der vi må trekke frem Thomas sin store nysgjerrighet for finans og business.

Pelle Nordskog Marcussen

Pelle@fleischerfinans.no

Pelle er født 4. juni 2012, og er derfor blitt 9 år. Pelle er bonusgutten til salgssjef Martin Fleischer, og har ofte vært gjest på kontoret til Fleischer Finans. Pelle er en driftig, selvstendig og bestemt ung herremann, så han omtales ofte som daglig leder. Vi bruker å si at han er en «racer» i å booke møter, men når sant skal sies er han nok foreløpig best på å bli skjemmet bort av de andre ansatte, og tidvis intens gaming på sin medbrakte Ipad. Pelle vil alltid være velkommen i våre kontorer, og vi ser frem til mange inspirerende besøk fra ham også i årene som kommer. 

Vi vil gjerne høre fra deg!

Har du noen spørsmål om noe utenfor det som står her, så tar du bare kontakt med oss.