Team Fleischer Finans

Team Fleischer Finans ble etablert i 2013 av Martin Fleischer. Siden den tid har Martin samlet et sterkt team, som i dag består av motiverte mosjonister og noen profesjonell idrettsutøvere.

Teamet har samlinger og ukentlige treninger gjennom hele året for å være best mulig forberedt til vinteren. Vi deltar på flere forskjellige konkurranser, der et av de store høydepunktene hvert år er den årlige turen til Nord-Italia for å gå Marcialonga.

Team Fleischer Finans har et godt samarbeid med Amundsen Sport, som gjør at alle på teamet har en strøken uniform i skiløypa. Om sommeren er teamet kledd opp av Dæhlie når løpe- og rulleskiøktene gjennomføres. Det er ikke vanskelig å legge merke til denne gjengen, om det er i skisporet, på løpebanen eller på aftersko.

Kasper Stadaas

I august 2019 inngikk Fleischer Finans et samarbeid med sprinteren Kasper Stadaas. Kasper går for skiklubben Heming, og har representert Norge ved flere anledninger i verdenscupen. Han har blant annet en 5. plass i et verdenscuprenn i Drammen. I sesongen 2021/2022 har Kasper byttet beite, når han nå skal satse alt på langløp og herding.

Håvard Moseby                                                                                                                                                                           

Våren 2020 inngikk Fleischer Finans nok et samarbeid med en langrennsløper, da Håvard Moseby ble en del av team Fleischer Finans. Håvard er en 21 år gammel langrennsløper som går for det norske rekruttlandslaget. Tross sin unge alder har Håvard flere imponerende meritter i skisporet, med blant annet 6. plass i senior NM, 14 jr. og u23 NM medaljer, og en 2. plass i U23 VM.

Oda Johanne Stokstad Brødholdt – odajohanne.com

Salgssjefen i Fleischer Finans, Martin Fleischer, er en ihuga hobbybrettseiler fra det glade 80-tallet. Da han i sommer, under en windsurfingferie på den greske øya Karpathos, traff norske Oda Johanne Stokstad Brødholdt, som er blant verdens tre beste kvinnelige freerideutøvere, ble det raskt besluttet at Oda må inkluderes som ambassadør for Team Fleischer Finans! 

Oda har gått på Idrettshøyskolen i Oslo, er tidligere aktiv håndballspiller, men ble profesjonell brettseiler i voksen alder. Oda reiser verden rundt sammen med sin vennine Sarah-Quita (verdens beste kvinnelige utøver) og trener beinhardt for å holde seg i verdenstoppen i den krevende idretten. Oda Johanne har høye ambisjoner, og vi gleder oss til å følge henne i tiden fremover! Sjekk ut www.odajohanne.com

Christian Linnerud

Et nytt spennende tilskudd til Team Fleischer Finans i 2020 var sponsingen av windsurferen Christian Linnerud. Martin Fleischer har lenge hatt en hobby med windsurfing, og det er derfor ekstra morsomt for Fleischer Finans å kunne bidra litt for at 16 år gamle Christian når målet sitt om å bli en profesjonell windsurfer.

Frank Løke

Våren 2021 hadde Team Fleischer Finans et nytt mål, vi ville til toppen av Mount Everest. Det var derfor ikke noe annet å gjøre enn å starte et samarbeid med selveste Action-Frank (Frank Løke). Frank hadde nemlig et mål om å bli den første nordmannen til å bestige fjellet som nå regnes å være 8849 moh. (før 8848 moh.). Den 11. Mai 2021 var det ambisiøse målet et faktum – Action-Frank satt godt i snøen på toppen av verdens høyeste fjell med Fleischer Finans sin logo.

André Borgen

André Borgen er nok en utøver som ble del en av Team Fleischer Finans i 2020. Ved siden av full jobb som personlig trener, har André satt seg mål om å løpe Marathon på under 2:25 i London høsten 2021. Resten av teamet følger spent med på reisen mot målet!