Team Fleischer Finans

Team Fleischer Finans ble etablert i 2013 av Martin Fleischer. Siden den tid har Martin samlet et sterkt team, som i dag består av fjorten topp motiverte mosjonister og to profesjonell langrennsløper. 

I august 2019 inngikk Fleischer Finans et samarbeid med sprinteren Kasper Stadaas. Kasper går for skiklubben Heming, og har representert Norge ved flere anledninger i verdenscupen. Kasper har blant annet en 5. plass i et verdenscuprenn i Drammen. Våren 2020 inngikk Fleischer Finans nok et samarbeid med en profesjonell langrennsløper, da Håvard Moseby ble en del av team Fleischer Finans. Håvard er en 20 år gammel langrennsløper som går for det norske rekruttlandslaget. Tross sin unge alder har Håvard flere imponerende meritter i skisporet, 14 jr. og u23 NM medaljer, 4 jr. og u23 VM medaljer og Norgescup sammenlagt seier alle 4 årene som junior.

For resten av teamet har Kasper og Håvard sin deltakelse i Team Fleischer Finans bidratt til et løft i kulturen, og motivasjonen til å prestere bedre hos den enkelte. Det å dele kunnskap og motivere hverandre ser teamet på som nøkkelen til suksess.

Team Fleischer Finans har samlinger og ukentlige treninger igjennom hele året for å være best mulig forberedt til vinteren. Teamet deltar på flere forskjellige konkurranser, der et av de store høydepunktene hvert år er den årlige turen til Nord-Italia for å gå Marcialonga.

Team Fleischer Finans har et godt samarbeid med Amundsen Sport, som gjør at alle på teamet har en strøken uniform på trening. Det er ikke vanskelig å legge merke til denne gjengen, om det er i skisporet eller på afterski.

Et nytt spennende tilskudd til Team Fleischer Finans i 2020 er sponsingen av windsurferen Christian Linnerud. Martin Fleischer har lenge hatt en hobby med windsurfing, og det er derfor ekstra morsomt for Fleischer Finans å kunne bidra litt for at 15 år gamle Christian når målet sitt om å bli en profesjonell windsurfer.